facebook

“Ти – дупа з очима”: Андрій Данилко розніс російську журналістку

Андрій Данилко одним з перших артистів, хто з початку війни Росії проти України постраждав від російської фабрики фейків.



Але творець образу Вєрки Сердючки не дає себе в образу, відповідаючи на випади пропагандистів і фейкометів.

“Я весь час хочу образити Володимира Соловйова. І Альону Блін (журналістка Альона Жигалова веде шоу на YouTube під назвою “Алёна, блин!” – ред.). Тому що один – каструля,а друга – дупа з очима. Той дзвенить і торохтить. Хочеться сказати: “Ну ти ж падло”. І він: “Так, ну а що?”, – сказав Данилко в інтерв’ю “Зірковому шляху”.

“А оця Альона Блін вириває з контексту моє інтерв’ю з Гордоном, де я розповідаю історію з приводу фрази “Раша, гудбай”, і подає: “Дивіться, він підтвердив, що співає цю пісню”. Їй люди пишуть: “Альона, як вам не соромно, ви там якось вирвали з контексту, послухайте до кінця”. Я ж, наївна душа, знаходжу її телефон, пишу їй, шанобливо, на Ви: “Альона, візьміть трубочку, це Андрій Данилко з Києва”. Тиша. Бачу – прочитала. Я почекав до вечора і пишу: “Сподіваюся, вам соромно”. Три крапки. Вона прочитала це, теж побачив. Але ось так ти робиш – все, тоді ти – дупа з очима”, – додав шоумен.

Читайте також:  “Ви всі поїдете до Польщі”: викладачка елітного ВНЗ накинулась на студента через українську мову

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.