facebook

“Я даю 99%, що провалиться”: Арестович розповів про наступ російських військ на Донбасі та Півдні

Наступ російських військ на Донецькому і Луганському напрямку триває вже 12 бід, на Південному напрямку він почався 17 квітня.



Про це в ефірі телемарафону повідомив радник очільника Офісу президента Олексій Арестович.

“Наступ там (ред. – на Донбасі) йде вже 12 діб. Усі очікували наступу, як 24 лютого. Величезна страшна сила навалилася 24 лютого і нікого не перемогла, отримала по зубах і відкотилася. Зараз вони почали воювати по підручниках. Не так, як їхні генерали-ідіоти планували спочатку, а вони наступають окремими групами. Накопичили під Ізюмом величезну кількість військ – там 25 тисяч військ, але вона величне для другої фази наступу, оскільки спочатку було 50 тисяч. І намагаються окремими ротами просуватися вперед, шукаючи слабкі місця нашої оборони. Усі ці дії, які почалися 12 діб тому – це ротні групи намагаються просуватися вперед. На Півдні вони почали лише позавчора. Також окремим ротними групами”, – заявив він.

Арестович також наголосив, що у них нічого вийде, оскільки сил, які вони накопичили недостатньо.

“Одразу скажу – у них нічого не вийде. Це останній оперативний резерв Росії, більше нема. Є ще 10-15 тисяч нещасних розстріляних, яких вивели з Київської, Чернігівської та Сумської областей – вони наразі під Бєлгородом і пишуть ц переважній більшості рапорта про звільнення. Звісно, що це наступ, звісно, що візьмуть парочку наших населених пунктів, звісно, що будуть втрати у нас. Але загалом, я даю 99%, що цей наступ провалиться тому що сил, які вони накопичили недостатньо”, – зазначив радник очільника ОП.

Читайте також:  Український банк пропонує окупантам по 100 тисяч рублів за здачу в полон

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.