facebook

На фронті загинули 7 військових із двох областей на заході України

Сьогодні, 29 листопада, у Львівській області попрощаються із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Михайло Угринюк
Коли розпочалась широкомасштабна війна, пішов захищати Україну. Був головним сержантом військової частини. Загинув 23 листопада 2023 року внаслідок атаки ворожого дрона – камікадзе поблизу населеного пункту Новобахмутівка Покровського району Донецької області.

Анатолій Цекот
В травні цього року добровольцем пішов у ЗСУ, був солдатом військової частини. Під час виконання бойового завдання на Донеччині отримав контузію. 18 листопада 2023 року на ротації в Яворові раптово помер.



Віктор Маїк
Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Проходив військову службу у ВЧ А0225. Загинув 20 листопада 2023 року на Донеччині під час виконання бойового завдання. Воїну було 36 років.

Анатолій Зубков
Воїн був солдат мотопіхотної військової частини. 6 листопада 2023 року поблизу населеного пункту Первомайське Донецької області отримав бойову травму. 24 листопада помер у медзакладі КП «ДОКЛ ім. І. І. Мечникова» (м. Дніпро).

На Рівненщині в останню дорогу провели трьох Героїв.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Андрій Тижук до лав Збройних Сил України був мобілізований у лютому цього року. Проте на фронті здоров’я Захисника підірвалося, у воїна виявилося онкологічне захворювання. Лікарі намагалися допомогти військовослужбовцю. На жаль, 23 листопада Герой помер.

Юрій Поленчук 30 січня 2015 року, під час четвертої хвилі мобілізації, був мобілізованим для участі в АТО. 15 березня минулого року у складі 68 єгерської бригади імені Олекси Довбуша розпочав бойовий шлях на Донеччині, Луганщині у складі протитанкового взводу. На жаль, 24 листопада Герой помер від інфаркту в Харківській області.

Читайте також:  Розпочалася нова стадія війни: Жданов пояснив, що це означає і що буде далі

Максима Лущука на початку серпня цього року мобілізували до лав ЗСУ для боротьби з окупантами. Служив стрільцем у військовій частині. На жаль, 26 листопада Герой помер. Поховали Захисника на Алеї Героїв кладовища у селі Стара Рафалівка.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.