facebook

“Сакральна дата”: в Міноборони спрогнозували дії Росії в Україні після 9 травня

Окупанти продовжують накопичувати військову силу для наступу.



У Міноборони України не очікують, що після 9 травня Росія припинить бойові дії, адже цей день, а також День незалежності – дві ключові дати для росіян, “коли вони намагаються більше капостей нам зробити, тому, можливо, це і не безпідставно”.

Про це сказала заступниця міністра оборони Ганна Маляр у прямому ефірі спільного інформаційного марафону UAразом на українських телеканалах.

Вона наголосила, що окупанти продовжують накопичувати військову силу для наступу на Україну. Київ теж залишається метою ворога і загрози зберігаються для всієї країни.

“У ворога була амбіція пройтися 9 травня по Києву – і, мабуть, з тих планів і чуток зараз йде така інтерпретація, що до 9 варто почекати…” – сказала Маляр.

Вона пояснила, що почерк російського КДБ та армії полягає в тому, що вони все намагаються приурочити до якихось історичних дат.

“А 9 травня – це для них сакральна дата, вони всю героїзацію своєї держави будують на цій даті. День незалежності і 9 травня – це для них дві ключові дати, коли вони намагаються більше капостей нам зробити, тому, можливо, це і не безпідставно”, – зауважила заступниця міністра.

Читайте також:  До України йде похолодання: синоптикиня повідомила, чи будуть заморозки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.