facebook

Мольфа Макс Гордєєв спрогнозував події в Криму

Мольфар Макс Гордєєв розповів, що наразі незаконно анексований Крим готується до великої війни. За його словами, там ситуація буде досить важкою, адже незабаром почнуться серйозні військові дії.

“По-перше, з Кримом не все так просто. Ми можемо побачити прильоти в Сімферополі та інших містах, ще буде “бавовна”. Тому зараз півострів готується до воєнних дій”



, – сказав Гордєєв в інтерв’ю УНІАН.

Готуватися потрібно і ЗСУ: “Буде прям така жорстока війна, але, до речі, ця війна може бути в період, як кажуть американські аналітики, 5-8 років. Тому що з Кримом не все так однозначно. Як казав Буданов: “На жаль””.

Коли закінчиться війна – прогноз Гордєєва

На думку Гордєєва, війна не закінчиться, поки Росія не вичерпає всі свої ресурси.Навіть якщо буде оголошено про перемогу України, авіаудари по прифронтових містах все одно можуть відбуватися.

“Тобто якщо ми виженемо окупантів зі своїх територій, то не факт, що війна закінчиться. Вони почнуть бити ракетами з різних міст. Звичайно, не всі можуть долітати. Але стовідсотково можу сказати, що ситуація буде важкою”, – каже мольфар.

Читайте також:  Коли буде великий відступ росіян та переговори щодо закінчення війни: прогноз екстрасенса

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.