facebook

“Вкрали навіть труси”: мешканка Сумщини розповіла, як окупанти грабували будинки. Відео

З’являються все нові й нові свідчення того, що армія окупантів поводилася в Україні як банальні мародери, головна мета яких – нажива. З будинку на Сумщині агресори викрали не лише побутову техніку, а й шкарпетки та спіднє.



Про це розповіла жителька Сумської області, сім’я якої постраждала від російських мародерів. Жінка заявила, шо солдати армії-агресора поводилися в захоплених містах наче нелюди.

“Немає слів для того, аби висловити, що вони там наробили. Це нелюди. Я взагалі не можу підібрати те слово, яке підійде їм”, – сказала жінка.

Вона розповіла, що окупанти вломилися в будинок її сина, де забрали сучасний телевізор та ноутбук. Окрім того, “забрали найменше – шкарпетки, труси, постільну білизну, рушники”.

Також російські мародери викрали кухонну техніку: м’ясорубку, блендер та кухонний комбайн. У гаражі знайшли будівельні інструменти, які теж привласнили.

Читайте також:  На війні загинув Герой з Прикарпаття Володимир Клід, на честь якого батько виклав один з найбільших тризубів в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.