facebook

Залишилось 7% від особового складу: у окупантів гострий дефіцит людського ресурсу

У російських окупантів гострий дефіцит вже не тільки ракет, а й того ресурсу, який завжди був у наявності і про який російські генерали говорили “баби ще народжують!” Так, наприклад, у БТГр 255 МСП (Волгоград) зараз комплектація всього 22%. У той час як за штатом у даній БТГр має бути 545 військовослужбовців, у наявності лише 118, причому гострий некомплект офіцерського складу, зі штатних 52 лише 22.



Але це ще квіточки. У БТГр 33 МСП (Камішин) комплектація і зовсім 7% від штатної. Так, якщо за штатом у ній має бути 383 військовослужбовці, то нині їх – 28! 3 офіцери та 25 солдатів!

За втратами російських окупаційних військ на 16.05.2022

За наявною інформацією, санітарні втрати російських окупантів станом на ранок 16.05.2022 перевищили 53,5 тис осіб. Неповоротні санітарні втрати (загиблі) перевищили 27,5 тис. осіб.

Таким чином, сумарні втрати російських окупаційних військ перевищили 81 тис. осіб.

Фактично, за неповні 3 місяці повномасштабної війни російський окупаційний контингент втратив в Україні вбитими, пораненими та полоненими понад 45% від свого первісного складу.

Ситуація у лікувальних закладах ворога залишається тяжкою.

Особливо важка у Л/З тимчасово окупованого півострова Крим, де відзначається не лише наплив поранених, а й дефіцит лікарських засобів. Особливо не вистачає плазми, альбуміну 10% та 5%, антибіотиків.

У лікувальних закладах на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей ситуація схожа з кримською, за винятком того, що в них переважно перебувають мобілізовані окупантами жителі областей. Російських військовослужбовців намагаються вивозити на лікування в Л/З в російські області.

Наприкінці минулого тижня в районі села Ровенки на території бази «Лісові Зірки» окупанти розгорнули польовий госпіталь.

Читайте також:  Коли закінчиться війна: Кирило Буданов надав прогноз на наступний рік

Також додаткові польові госпіталі були розгорнуті в прикордонних з Україною російських областях.

Відзначається висока смертність серед тяжко поранених у Л/З окупантів, облік яких ведеться “у сіру”, паралельно до офіційної статистики. Також ускладнена екстрена евакуація поранених через логістичні проблеми окупаційного угруповання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.