facebook

«Зникнуть тіні страху, а земля зцілить рани»: пророцтво старця Зосима про перемогу України

За його словами, настане час, коли відновлення та надія огорнуть кожен дім



Пророки, які жили ще задовго до сьогоднішніх подій, пророкують перемогу України у російсько-українській війні. Зокрема, за словами старця Зосима, у 2024 році Україна як Фенікс воскресне з попелу та переможе ворогів, які хотіли її зламати.

Про це йдеться на YouTube-каналі «Український молитовник», передає «Апостроф».

Пророк заявляв, що бачить українських воїнів, об’єднаних не лише спільною зброєю, але й непохитною вірою в рідну землю. Згідно із передбаченням, у середині або наприкінці 2024 року Україна не лише вийде переможцем, але й розпочне новий етап у своїй історії – етап миру, процвітання та гармонії, який стане джерелом натхнення для усього світу.

– Коли 2024 рік тихо переверне другу половину календаря, коли сонце встане високо над степами та горами – земля України відчує довгоочікуваний спокій. Мир знову запанує на цих благословенних землях, – казав віщун.

За його словами, на вулицях знову буде спокійно, діти гратимуться без страху, а матері перестануть плакати.

– Зникнуть тіні страху, а земля зцілить свої рани. Я бачу майбутнє, де діти знову грають безтурботно на вулицях міст і сіл, де матері більше не плачуть за своїми синами та дочками.

 

Це час, коли відновлення та надія огорнуть кожен дім”, – говориться в пророцтві.

 

Читайте також:  "Це буде нова хвиля війни": Зеленський розповів, від чого залежатиме результат великої битви за Донбас. Відео

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.