facebook

У боях за Україну загинув полтавський скульптор Святослав Пашинський

Російські військові вбили відомого полтавського скульптора та кераміста Святослава Пашинського. Українець загинув від ворожої кулі, захищаючи країну від навали кремлівських окупантів.



 

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Полтавського обласного методичного кабінету. Там зазначили, що до війни чоловік викладав у дитячій художній школі.

“Святослав Пашинський був членом Національної спілки художників України, лауреатом премії в галузі скульптури ім. М. Ярошенка. Близько 10 років він займався виготовленням картин, світильників, статуеток та інших виробів із глини”, – сказано у повідомленні.

Зазначимо, кілька днів тому на Полтавщині попрощалися з ще одним героєм, який віддав життя за Україну, – офіцером Сил протиповітряної оборони ЗСУ Віктором Сушковим. Люди вшанували воїна, опустившись на одне коліно на знак пошани та скорботи.

Як повідомляв OBOZREVATEL, за час війни, яку веде Путін проти українського народу, загинули 143 дитини, ще 216 отримали поранення. Найбільше неповнолітніх постраждало у Київській (67), Харківській (49), Донецькій (53), Чернігівській (38) та Миколаївській (30) областях.

Читайте також:  Коли закінчиться війна в Україні: Експерт здивував новою датою

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.