facebook

На Рубіжне Луганської області скинули фосфорні бомби

Бої тривають і в самому місті.



У ніч на 24 березня Луганська область зазнала ракетних ударів та бомбардувань фосфорними бомбами, внаслідок чого загинули четверо людей, повідомив вранці голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

За добу в області було пошкоджено чи повністю зруйновано 31 об’єкт, з яких 23 будинки – 10 багатоповерхівок та 13 приватних будинків. Обстрілів зазнали жителі Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного, Кремінної, Новодружеська, Воєводівки.

“Дуже важка ситуація в Рубіжному, де тривають бої серед міста. За підтвердженою інформацією, ми маємо чотирьох загиблих, двоє з яких діти, та шестеро поранених. В росіян настала агонія. Вони не можуть пробитися вглиб, тому почали застосовувати важке озброєння. Ракетних ударів завдано по Лисичанську та Новодружеську, а на Рубіжне авіація РФ почала скидати фосфорні бомби. Тому, на жаль, кількість жертв може бути значно більшою”, – зазначив Гайдай вранці в четвер.

Наразі в області знеструмленими залишаються 35 населених пунктів – 14 частково, 21 повністю. 101 526 споживачів перебувають без світла.

Читайте також:  На війні загинув прикарпатець Михайло Лещенко

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.