facebook

Арестович назвав найнапруженіший напрямок боїв із військами РФ

Найбільш напружена ситуація на фронті залишається в районі населеного пункту Попасна на Луганщині. Окупанти намагаються оточити ЗСУ в районі Сєвєродонецька та атакують Бахмут.



Про це заявив радник голови Офісу Президента Олексій Арестович. За його словами, ситуація на лінії ведення бойових дій неоднозначна. У частині гарячих точок українські військові дають відсіч армії Кремля і мають значну перевагу, проте на деяких напрямках тривають напружені бої. Йдеться, передусім, про місто Бахмут на Донеччині.

“Туди протягом двох діб були перекинуті російські сили. Не сказати, що великі. Порівняно з початком війни, так зовсім невеликі. Враховуючи ступінь виснаження наших військ і проблематику, яка там існує, пов’язану з можливостями постачання та тим, що вже немає сил, тому що люди в безперервних боях із втратами особового складу і озброєння. Але головний напрямок – це не Сєвєродонецьк, а Бахмут”, – коментує Арестович із посиланням на власні закриті джерела.

Водночас він зазначає, що ворог намагається оточити українські підрозділи на стикові Луганської та Донецької областей, але наразі не має успіхів.

Читайте також:  "Це не 300 тисяч, і мобілізація не часткова, а повна": Арестович висловився про призов у Росії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.