facebook

Чоловікам, які втікають за кордон у жіночому одязі, пропонують “відрізати піцюрину”

Усе частіше оприлюднюють історії про чоловіків, які при спробі перетнути кордон видають себе за жінку.
Про це написав Роман Онишкевич на своїй сторінці у Фейсбук.

“Згоден, що нема чого сподіватися від ницих сцикунів, які втікають з Батьківщини у жіночому одязі і з накладним бюстом. Хай їдуть. Але на дорогу, просто на кордоні, їм треба відрізати піцюрину і придатки. Хочуть бути дамами, то чом не допомогти реалізувати їхнє бажання. Будьмо гуманістами!” – написав він.

Ситуації з невдалим “перевтіленням” тих, хто намагається втекти за кордон, оприлюднюють все частіше. Наприклад, сьогодні, 12 березня, на кордоні виявили чоловіка, комісованого “через важкі пологи”.

Про це повідомили у пресцентрі Держприкрдонслужби України.

“Пред’явник військового квитка з відповідним записом їхав у Молдову. У документі 53-річного чоловіка значилося, що він знятий з військового обліку у 2009 році, але причина зняття була датована минулим роком. Зокрема, значилося, що комісія міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки на Луганщині признала чоловіка непридатним до військової служби”, – йдеться в повідомленні.

У пресцентрі зазначили, що в документі написано про “вагітність, пологи та післяпологовий період, їх наслідки” з позначкою «а» – з ускладненим перебігом”. Зараз встановлюється, чи це помилка, чи зроблено навмисне.

Окрім цього, на Телеграм-каналі ЦАПЛІЄНКО_UKRAINE FIGHTS з’явилися фото ще одного потенційного втікача, який намагався перетнути кордон України в жіночому одязі, з дитиною і з паспортом своєї дружини.



Читайте також:  Виїхали за кордон та залишилися: Що зaгрoжyє чоловікам, які під час війни не повернулися до України

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.