facebook

В Ірпені окупанти розстріляли журналістів New York Times. Фото

В Ірпені Київської області в неділю, 13 березня, окупанти вбили 51-річного кореспондента газети New York Times. Ще два журналісти були поранені.

 

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив голова поліції Київщини Андрій Нєбитов. Пораненого співробітника ЗМІ вивезли із району бойових дій (щоб подивитись відео, доскрольте до кінця сторінки).

“Окупанти цинічно вбивають навіть журналістів міжнародних ЗМІ, які намагаються показати правду про безчинства російських військ в Україні. Сьогодні в Ірпені розстріляли 51-річного кореспондента всесвітньо відомого медіа New York Times. Ще одного журналіста поранено… Звичайно, професія журналіста припускає ризик, втім, громадянин США Брент Ренауд поплатився життям за спробу висвітлити підступність, жорстокість та безжалісність агресора”, – написав Нєбитов.

Генерал поліції пізніше уточнив, що внаслідок обстрілу з боку окупантів було поранено двох журналістів.

Окупанти вбили американського журналіста.


Як повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Анастасія Магеррамова, другого журналіста, якого поранили окупанти, доправили до лікарні “Охматдит”. Наразі йому надають необхідну медичну допомогу.

Пораненого журналіста доправили до лікарні.

Нагадаємо, вранці четверга, 24 лютого, мешканці української столиці Києва прокинулися від звуків гучних вибухів. Про вибухи також повідомляли люди в Одесі, Харкові та інших містах.

Мер Віталій Кличко закликав мешканців столиці не втрачати витримки. Влада продовжує забезпечувати роботу міста.

У Києві на Майдані Незалежності встановили барикади з мішків із піском та протитанкові їжаки. Вони можуть стати в нагоді у разі штурму російських окупантів.

Читайте також:  "Готовий у будь-який момент": Зеленський назвав умову, за якої сяде за стіл переговорів з Путіним

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.