facebook

Наступного року Кубань сама попроситься до складу України: астролог дав несподіваний прогноз

За переписом 1926 року українцями себе назвали 62% населення Кубані. Багато чого нині вказує на те, що в майбутньому саме так і буде знову.



Мало хто знає, але поняття “Кубанська Україна” є таким самим політико-географічним поняттям, як і Наддніпрянська Україна, Слобідська Україна чи Сіверська Україна. Ще б пак, з кінця 18-го століття територія Кубані була заселена запорізькими козаками. За переписом 1897 року 47,4% населення Кубанської області (яка включала не лише етнічно українські території) визнавало своєю рідною мовою українську. А подекуди, як-от на Темрюччині, цей показник і зовсім сягав 75%. Здається, історична справедливість скоро восторжествує.

Так, астрологиня Валентина Віттрок переконана, що з 2024 року Україна почне повертати свої території, в тому числі незаконно анексований Крим, окупований Донбас. Також до території України може приєднатися Кубань.

“З наступного року Україна буде розширюватися. З 16 травня 2023 року буде утрясання домовленостей. Тобто сказати, що в травні війна повністю закінчиться — не можу. Однак в цей час в Росії може бути зміна влади, тому у цей період вона може втихомирити свій запал й не бомбити Україну”, — каже провидиця.

Читайте також:  РФ встановила рекорд, запустивши в Україну 60 ракет: з Білорусі стріляли "Іскандерами"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.