facebook

Маєток Медведчука оточила поліція, а невідомі вивозять звідти речі

Біля маєтку Віктора Медведчука перебувають декілька мікроавтобусів та автомобілів.
Як повідомляє “Слідство.Інфо”, наразі біля будинку помітили близько 20 осіб, схожих на охоронців, одягнутих у чорне, та у балаклавах.



За інформацією джерел видання, невідомі особи вантажили бронежилети і сумки під зброю в мікроавтобуси та заправляли автівки.

Журналісти додали, що на місці події також був помічений позашляховик Toyota, який може належати співзасновнику детективної охоронної компанії “Шторм” Андрію Мартинову, який протягом багатьох років займається охороною Медведчука.

“Зараз на місці перебуває також чотири екіпажі патрульної поліції, близько десятка поліцейських, схоже серед них є представники спецпідрозділу”, – додали у виданні.

Журналісти з посиланням на свої джерела також повідомили, що поліція могла приїхати за викликом Державного бюро розслідувань.

“Поліція перекрила автомобілям одну з вулиць поруч із маєтком Медведчука, і оглядає з ліхтариком автомобілі, що, схоже, належать службі охорони Медведчука, а також всі автівки, які намагаються виїхати з вулиці. Поліція не повідомляє журналістам, з якою метою вони прибули на місце”, – наголосили у виданні.

Читайте також:  Екс-посол США в Україні назвав арешти українських чиновників показухою

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.