facebook

На Закарпатті зник франківець, який збирався до Словаччини

У мережі просять допомогти розшукати зниклого чоловіка – Віталія Олійника, який пропав безвісти у Рахові, що на Закарпатті.



Чоловік планував їхати до Словаччини, проте його документи, телефон та інші речі знайшли у хостелі міста Рахова. Зв’язок з чоловіком відсутній.

Люди допоможіть знайти Віталік Олійник. У п’ятницю вночі він виїхав поїздом до з Івано- Франківську до Рахова. У Рахів прибув у суботу зранку о7:00. Поселився на автовокзалі у хостелі. Близько 9:00 ранку позвонив мені на відео зв’язок, повідомив, що іде поїсти у кафе, так як, він повинен був їхати до Словаччини, але бус приїде близько11: 00. Після кафе повернувся у хостел і пропав. У кімнаті залишились деякі речі і телефон з документами. Я звернулась до поліції, його оголосили у розшук. Він був одягнений у червону куртку з капюшоном, сині джинси та коричневі кросівки. Звертаюсь до небайдужих людей, будь ласка, може хтось бачив подзвоніть мені Леся Вовчук або 102. Можливо він уже не у Рахові, але є окружні села. Буду дуже вдячна за допомогу!!!!

Читайте також:  Франківці кепкують з перекладу назв вулиць на англійську

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.