facebook

“Він все життя хотів мене вбити і нарешті прийшов”: українка поділилася шокуючою історією про родича-маніяка, який почав убивати її сім’ю (відео)

В Одесі чоловік розбив голову своїй племінниці. Через кілька днів він прийшов з сокирою до своєї сестри та підпалив її квартиру.


Про це повідомляє “Думська”.

13 жовтня в Одесі, на території університету ім. Мечникова, чоловік напав на працівницю і розбив їй голову. Згодом стало відомо, що нападник – це дядько постраждалої.

15 жовтня той самий чоловік в селі Фонтанка підпалив квартира в житловому будинку, яка належала матері працівниці університету. Полум’я зачепило сусідню квартиру, де спала жінка з дітьми.

Сусідка Світлана розповідала, що прокинулася від вибуху і, відчинивши двері, побачила дим.

Еліна Клімкіна, якій підпалили квартиру, розповіла, що цей зловмисник – її 62-річний рідний брат Михайло, а між родичами нібито давно виник конфлікт через житло.

“Все життя хоче мене вбити. У нього нормальне психічне здоров’я. Він несудимий, але він давно мені погрожував, хотів мене вбити”, – розповіла Еліна Клімкіна.

На місці події поліція виявила сокиру, з якою Михайло Клімкін, ймовірно, чекав свою сестру. У момент пожежі в квартирі нікого не було. Дочка Еліни Тетяна каже, що дядько давно переслідує їх сім’ю.

За її словами, Михайло живе в іншій області і хоче заволодіти їхнім житлом біля моря. Раніше чоловік погрожував їм вбивством і навіть було відкрито кримінальне провадження.

Тетяна розповіла, що 13 жовтня Михайло підстеріг її біля одного з корпусів ОНУ ім. Мечникова і вдарив по голові металевим предметом.

Правоохоронці розшукують зловмисника.

Читайте також:  Трагедія на Закарпатті: породіллю підозрюють у вбивстві немовляти

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.