facebook

Школярка пішла лікувати зуби, а тепер в реанімації із зараженням крові

Нині 15-річна дівчинка на апараті ШВЛ

Сарненською окружною прокуратурою розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом неналежного виконання професійних обов`язків медичним працівником, що спричинило тяжкі наслідки для 15-річної школярки. Інформація про злочин стала відома із засобів масової інформації.

Згодом правоохоронці встановили, що на початку лютого 15-річна жителька села Люхча, Сарненського району, кілька разів зверталась по допомогу в стоматологічну поліклініку. Спочатку один лікар поклав дівчині на запалений зуб ліки, а згодом, оскільки пацієнтці легше не ставало, інший лікар цього зуба їй вирвав.

А вже 4 лютого дитину з зараженням крові та у важкому стані госпіталізували в Рівненську обласну дитячу лікарню.

Після проведеної операції вона перебуває в реанімаційному відділенні, на апараті штучної вентиляції легень, – повідомляє пресслужба обласної прокуратури. Хто з лікарів припустився помилки, яка призвела до таких наслідків – має встановити слідство. Досудове розслідування проводять слідчі Сарненського РВП ГУНП в Рівненській області. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.




РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ:
КАРТА фонду «Скарбниця Надії» № 4246 0010 0292 7428 призначення платежу – добровільна пожертва на проєкт «Допоможи дитині в реанімації» КБ “Приватбанк” IBAN UA 84 305299 00000 26002010701895 БФ “Скарбниця Надії” ЄДРПОУ 37685693 Призначення платежу – добровільна пожертва на проєкт «Допоможи дитині в реанімації»

Для пожертв з-за кордону та по Україні заходьте по цьому посиланню та натискайте кнопку

Допомогти https://skarbnitsya.org/kontakty/rekvizyty/… Для власників карток Монобанк в розділі «Платіж по IBAN»,
треба набрати IBAN UA84 305299 00000 26002010701895
фонду Скарбниця Надії і вказати суму, яку ви бажаєте пожертвувати.

Читайте також:  «Це не про освіту, а про отримання диплому», - у Міносвіти вирішили, що робити з заочним навчанням

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.