facebook

У київській школі кухарі побились із прибиральницею через “багаторазові” котлети

У школі Києва №221 у Солом’янському районі посварились прибиральниця і кухарі. Сварка переросла в бійку.

У школі №221 Києва спалахнув конфлікт через котлети

Причиною конфлікту нібито стали котлети. Подробиці інциденту виклали у батьківських чатах, повідомляє “Київінформ”.

Батькам учнів школи №221 на Солом’янці повідомили, що їдальня кілька днів не працюватиме. А пізніше у батьківських чатах з’явилась інформація про конфлікт з кухарями.

Учасниця такого чату написала, що у вівторок, 18 січня, одна з мам стала свідком сварки між прибиральницею та кухарями. Причиною конфлікту нібито стали котлети.

“Причиною стало те, що прибиральниця намагалась завадити повторному використанню котлет”, – йдеться в повідомленні. Що мається на увазі під повторним використанням, авторка повідомлення не уточнила.

У батьківському чаті написали про конфлікт і що він стався через котлети

Спочатку перепалка була словесною, а потім справа дійшла до бійки. Все це бачили учні молодших класів, які саме були в їдальні на обіді.

Пізніше втрутилась директорка школи, вона намагалась розборонити кухарів і прибиральницю. Це відбувалось вже у вестибюлі, де батьки чекали на дітей.

“Я так розумію, бились кухарі, а вона прийшла їх заспокоїти. Одна з них пішла на неї з виделкою”, – йдеться в іншому повідомленні.

Директорці одна з кухарів погрожувала виделкою


Директорка школи відмовилась викликати поліцію. Батьків турбує не лише цей інцидент, а й взагалі якість харчування. Вони опублікували фото страв зі шкільної їдальні – страви на вигляд бліді та неапетитні.

Такими стравами у школі годують дітей

Читайте також:  В Івано-Франківську, на Каскаді, нетверезі підлітки влаштували бійку (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.