facebook

Поліція затримала п’яну матір, яка вдарила 4-річного сина ножем у спину (ФОТО)

У Києві поліцейські врятували 4-річного хлопчика від нетверезої матері, яка вдарила його ножем у спину.

Про це пише myukraine.

Нещодавно, а саме 14 січня до поліції Києва надійшов виклик від жінки, яка повідомила, що приїхала до столиці щоб розшукати чоловіка, який не сплачує еліменти. Також жінка повідомила, що не знає де залишити свого 4-річного сина. Правоохоронці, які приїхали на Площу Вокзальну за викликом, не виявили жінку з дитиною, проте поліцейським вдалось встановити чоловіка, який був поряд з жінкою коли вона дзвонила в поліцію. Правоохоронці виїхали на адресу його проживання.

Зайшовши до помешкання поліцейські побачили нетверезу жінку з ножем у руках, а поряд – хлопчика, одяг якого був у крові. Правоохоронці негайного зреагували: відібрали ніж у зловмисниці та викликали лікарів. За попереднім висновком медиків, у дитини непроникаюче поранення спини.



Як повідомляють у поліції Києва, життю дитини нічого не загрожує, вона перебувала під наглядом медиків. Уродженку Житомирщини, 1980 року народження, доставили в управління поліції. Ювенальні поліцейські склали акт про вилучення дитини та найближчим часом працівники соціальної служби вирішать питання щодо подальшого перебування хлопчика. Триває досудове розслідування.

Читайте також:  Життя ціною в 400 гривень: Невдоволений клієнт зарізав жінку-ріелтора

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.