facebook

Українська спортсменка організувала в Ізраїлі мережу борделів, на яких заробила мільйони

Правоохоронці Ізраїлю підозрюють колишню українську легкоатлетку Світлану Гнездилову, яка виступала за Ізраїль, в організації в Тель-Авіві мережу масажних кабінетів, під прикриттям яких працювали борделі. Про це повідомляє видання “Eurosport”.

До нелегального бізнесу окрім спортсменки і її чоловіка були залучені ще 8 людей. Пару звинувачують у сутенерстві, схилянні до проституції, торгівлі жінками, рекламі сексуальних послуг, утриманні борделів, відмиванні грошей і ще декількох податкових злочинах.

За версією слідства, Гнездилова завдяки незаконній діяльності заробила близько 5 мільйонів шекелів (майже 1,3 мільйона євро) і до того ж не заплатила з цієї суми податки. Поліція переконана, що вона займалася тим, що вербувала дівчат через російськомовні сайти. Спортсменка виплачувала посередникам 1 тисячу доларів, а дівчатам допомагала пройти кордон як туристкам.



Але жінка не визнає, що в її салонах були повії, до того ж обурюється діями щодо неї правоохоронців.

“Мова йде лише про масаж. Моя підзахисна заперечує, що має відношення до залучення кого-небудь в заняття проституцією. Йдеться про відому і гідну жінку, спортсменку, медалістку, що не має кримінального минулого. З нею поводилися як з останньою злочинницею. Заяви про те, що вона погано себе почуває, навіть не розглядалися. Ми переконані, що її утримання під вартою протягом 23 днів було непотрібним”, – заявив адвокат Світлани Оріт Хаюн.

Спортсменка народилася у Харкові, але в 1996 році разом з чоловіком переїхала на постійне місце проживання до Ізраїлю. За нову країну вона виступала в дисциплінах бар’єрного бігу і семиборства, була чемпіонкою країни, брала участь в чемпіонатах Європи та світу.

Читайте також:  “Поклала тіло немовляти в морозилку і відправила фото трупа друзям”: Мати жахливо розправилася зі своєю новонародженою дитиною

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.