facebook

“Розбитий ніс, синці під оком”: іноземець влаштував пекло дружині-українці і спробував відібрати маленького сина

Українка вийшла заміж за іноземця і потрапила в домашнє пекло



Українка Марина пережила жахливі п’ять років заміжжя в Італії. Її чоловік-італієць вдавався до домашнього насильства, і навіть народження сина його не зупинило. Роберто бив їх обох. Тоді Марина не витримала і разом із сином Антоніо втекла додому, в Україну.

Проте Роберто домагається через суд, щоб їх малолітнього сина повернули до Італії. Про страшні поневіряння жінки розповіли у Координаційному центрі з надання правової допомоги.

Жінка в цій ситуації звернулася до системи БПД по правову допомогу. Адвокату Ігорю Стаднику доручили підготувати відзив на позовну заяву чоловіка.

Зазначається, що Марина та Роберто одружилися у 2014 році в Італії. Молода родина жила в бідності, постійно заощаджували на всьому.

Чоловік виявився занадто емоційним – дозволяв собі піднімати руку на дружину, а пізніше – і на маленького сина.

«Марина зверталася до корпусу карабінерів регіону Ломбардія з приводу нанесення чоловіком їй та дитині тілесних ушкоджень. Марина розповіла жахливі подробиці свого сімейного життя. Одного разу під час купання сина закінчилася гаряча вода, і вона попросила чоловіка включити бойлер. Але той не відповів, тому жінка повторила своє прохання. І Роберто, не проронивши ані слова, увійшов до ванної кімнати і дав їй ляпаса. Декілька разів, коли батько та син залишалися наодинці, дитина «випадково» отримували травми – розбитий ніс, синці під оком, на руках», – розповіли автори допису.

Жінка не витримала і подала на розлучення, однак це не зупинило кривдника. Тоді в 2020 році вона з дитиною поїхала до України.

Роберто ж вимагає повернути сина, бо нібито не давав дозволу на його вивезення за кордон. Марина ж надала офіційні пояснення, що вона з дитиною не має наміру повертатися в Італію. Однак італійський суд вирішив, що хлопчик має жити з батьком, і вимагав у Марини негайно повернути дитину.

Читайте також:  У дружини почалася істepика: з’явилася розповідь батька хлопчика, якого в Запоріжжі відмовився відcпівувати священик

Українські адвокати зазначили, що і хлопчик, і його матір є громадянами України.

«Майже рік 7-річний Антоніо живе в Україні, разом зі своєю мамою та дідусем. Дитина прижилась у своєму новому середовищі, має сталі сімейні зв`язки – крім матері, є ще дідусь, інші родичі сім`ї. У будинку хлопчик має свою кімнату, обладнану місцем для навчання і відпочинку. Дитина забезпечена всім необхідним для нормального життя та розвитку. Антоніо навчається у школі, де вивчає українську мову та культуру», – додають автори допису.

Разом із тим, батько-тиран може нашкодити дитині, тому повертати Антоніо до Італії – необдумано.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.