facebook

У ДТП на Запоріжжі загинув поліцейський та його дружина. У родини залишився 7-річний син

У дорожньо-транспортній пригоді у місті Мелітополь, загинув інспектор відділу реагування патрульної поліції Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області капітан поліції 36-річний Єлісеєв Іван Олегович та його 31-річна дружина, передає УНН із посиланням на ГУ НП у Запорізькій області.

Цитата


“У дорожньо-транспортній пригоді у місті Мелітополь, загинув інспектор відділу реагування патрульної поліції Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області капітан поліції 36-річний Єлісеєв Іван Олегович та його 31-річна дружина”, – йдеться у повідомленні.

Деталі

Іван Єлісеєв мав вищу освіту, працював в органах МВС з 2005 року, в Національній поліції – з листопада 2015 року.

З січня 2021 року капітан поліції проходив службу на посаді інспектора відділу реагування патрульної поліції Мелітопольського районного управління.

Іван Єлісеєв гідно виконував свої обов’язки і не мав дисциплінарних стягнень. У родині поліцейського залишився 7-річний син.

Керівництво ГУНП в Запорізькій області та колектив Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого поліцейського.

Читайте також:  На Прикарпатті автобус злетів зі слизької дороги та перекинувся

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.