facebook

“На одному з останніх уроків написав, що мріє про будинок”: у ДТП загинув 14-річний хлопчик Володя Корб’як. Щира молитва

Дуже неприємна ДТП трапилася 24 листопада близько 20:00 на автодорозі Почаїв-Зборів, неподалік села Млинівці (Тернопільська область).

За попередньою інформацією, 14-річний хлопець перебував на проїжджій частині, саме тоді коли водій автомобіля ВАЗ, здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху і збив юнака. Траса не освітлювалася, і водій не помітив пішохода. Хлопця з важкими травмами госпіталізували до лікарні, але на жаль врятувати його не вдалося.

Як повідомляє місцеве видання “te.20minut.ua” загиблим виявився 14-річний мешканець села Млинівці Володя Корб’як. У школі, де навчався підліток встановили його портрет з чорною стрічкою, живі квіти і лампадки. Ті, хто дружив з Володею, не відходять від портрету і навіть не намагаються приховати сльози.



Немає слів, щоб висловити всю тугу, печаль… Це як страшний сон. Біль розриває наші серця і досі ця думка не вкладається в голові. Боляче навіть подумати про те, що ми більше його ніколи не побачимо. Неймовірно важко пережити таку втрату батькам, бо найжахливіше в житті — ховати свою дитину” – розповідає вчителька біології та основ здоров’я Млиновецького НВК Тетяна Зубрик.

Володя вчиться в 9 класі, продовжила вчителька, навіть не подумавши говорити про учня в минулому часі. Активний, життєрадісний, щедрий юнак, який тільки починав будувати свої плани на життя, вдихав кожну його мить на повні груди, радував своїх близьких та друзів, мріяв, любив…

На одному з останніх уроків, коли вчителька попросила написати про свої цілі у житті, Володя описав їх дуже коротко: купити будинок, одружитись і народити дітей. Коли жартома педагог запропонувала дописати ще щось, малий відповів – ні. От саме це — найголовніше.

Читайте також:  Поблизу Коломиї перекинувся автомобіль “Nissan”. Водій загинув

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.