facebook

На Закарпатті вже 10 днів розшукують дівчину Габріелу Яцковіч, яка загадково зникла: Насторожують деталі, максимальне поширення

Зв’язок з мешканкою Ужгорода зник 1 січня, вона залишила вдома без нагляду собаку і не вийшла на роботу, хоча, за словами знайомих, Габріела – відповідальна дівчина.



На Закарпатті вже 10 днів розшукують жительку Ужгорода Габріелу Яцковіч. Знайомі дівчини заявили про її таємниче зникнення до поліції.

Як пише Zakarpattya24, зв’язок з дівчиною зник 1 січня, у соцмережах колеги Габріели зазначають, що вона не вийшла на роботу і це вперше, що вона так довго не виходить на зв’язок. Кажуть, дівчина – відповідальна, але про відпустку нікого не попередила.

Згодом з’явилась інформація, що Габріела перебуває на відпочинку в Єгипті. Про це 5 січня дівчина ніби-то сама повідомила знайому, скинувши у “Вайбер” фото. Але на зображеннях дівчини немає. Ба більше, користувачі у місцевих групах пишуть, що перевірили світлини в пошуковику і вони датовані 2019 роком.

За словами одніє із знайомих зниклої, відповіді від Габріели у “Вайбері” не схожі на її. Дівчина завжди відповідала розлого і зі смайлами.

В той же час вайбер показує останній вихід в мережу 31 грудня.

Відомо, що зникла дівчина проживала одна. Вдома у неї залишився собака, якого ніхто не ходив годувати перші дні.

Читайте також:  “Італійські бусики”: на Закарпатті скликають протиепідемічну комісію через коронавірус

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.