facebook

У двійнят-янголят відмовляють м’язи, заплакана мама благає про допомогу: “Врятуйте Пашу і Петю”

Двоє братів народилися з однаковим діагнозом і тепер батьки намагаються їх вилікувати. Про це розповіли на порталі ТСН.



Малюки Павлик і Петя народилися в строк і в перші місяці життя були справжньою радістю для батьків. Однак в один момент мама помітила, що діти занадто слабкі і це почало її турбувати.

Брати пройшли кілька обстежень, проте лікарі нічого не виявили. Не дивлячись а це, серце мами відчувало біду і Павлика і Петей продовжували обстежувати. В результаті лікарі встановили страшний діагноз-м’язова дистрофія.

“У віці 4-5 місяців дітки втратили майже всю м’язову силу. Тільки оченятами спостерігали, навіть до ротика не могли дотягнутися… А пальчики навіть на ніжках не рухалися… З величезною кількістю аналізів, все ж вдалося знайти правильний діагноз-вроджена м’язова дистрофія. Далі була ще більша невідомість, адже діток з таким же діагнозом в Україні лікар не зустрічав, вся інформація тільки з Інтернету ” – розповіла мама хлопчиків Анастасія Костик.

Батьки Павлика і Петю не стали опускати руки і вирішили врятувати дітей. Вони їздили на різні реабілітації і домоглися того, що їхні діти можуть самостійно сидіти.

“Знайшла в Україні фахівців, які вміють працювати з такими особливостями розвитку. Адже потрібно максимально дитини не перевантажити, як фізично так і психоемоційно. Будь-які перевантаження дає відкат. Потрібно дуже багато зусиль, а разом з тим і грошей…. Кожен день, це своя терапія ” – додала Анастасія Костик.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

4149 4390 1172 5391

Костик Анастасія Іванівна Більше читайте тут: https://tsn.ua/dopomoga/dviynyata-pasha-i-petro-narodilis-iz-odnoyu-na-dvoh-vadoyu-yaku-teper-potribno-vipravlyati-1712302.html

Читайте також:  Мешканка Франківська народила трійню. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.