facebook

В Україні деякі школи скорочують канікули: де і коли 24 грудня 2021 | 19:07

За графіком, який був озвучений на початку навчального року, зимові канікули в українських школах мали розпочатися 25 грудня, а третя чверть розпочиналася 10 січня 2022 року. Проте карантин та складна епідситуація сплутали всі карти. Як тепер відпочиватимуть школярі?

Зимові канікули в Україні - графік у деяких регіонах змінився - фото 1


Про це розповів “РБК-Україна”.

Залежно від локальних умов та ситуації, школи можуть самі зрушувати дати канікул. Проте 25-27 грудня в Україні вихідні дні, тому багато шкіл вирішили продовжити навчання на наступний тиждень.

Але були й ті, хто продовжує навчатись за заявленим графіком. Так, підуть на канікули 25 грудня, як було заявлено та сядуть знову за парти 10 січня 2022 року школи у Києві, Харкові, Рівному, Чернігові, Полтаві, на Волині, у Сумах, Дніпрі та Кривому Розі.

У Львові у молодших класів канікули розпочнуться 25 грудня, а от середні та старші класи у багатьох школах почнуть відпочивати 27-28 грудня.

У деяких школах останній навчальний день 30 та 31 грудня. Канікули закінчаться за графіком – 10 січня.
Кропивницькі школи продовжили учбові дні до 27-30 грудня.

У Хмельницькому навчаються до 30 грудня. Закінчення канікул – 9 січня та 10 січня.

У Кременчуці діти навчаються до 31 грудня. Але й закінчаться у них канікули згодом – 16 січня. Такий самий графік у Житомирі. Точніше про те, як навчається конкретна школа, можна дізнатися у навчальному закладі.

У Запорізькій області канікули у дітей триватимуть 9 днів – з 1 по 9 січня 2022 року.

Читайте також:  Держбюджет-2021: У "Слузі народу" пояснили причини зменшення фінансування освіти

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.