facebook

“Симптом з’являється посеред ночі і страшно мучить, медики нажахані майбутнім хвороби”: лікарі про штам “Омікрон”

Штам “Омікрон” шириться Україною і вже вражає дивними і дуже нестерпними симптомами, які викликають справжній жах. Медики вкрай стривожені новими проявами недуги, адже невдовзі новий варіант вірусу може витіснити штам “Дельта”, породивши незнані раніше проблеми для інфікованих.



Як інформує “Molbuk”, проблеми зі сном є поширеним явищем, але сонний параліч може бути тривожним побічним ефектом захворювання на “Омікрон”.

Чому виникає сонний параліч або чому він може бути більш імовірним, коли людина хворіє на коронавірус, точно невідомо, але це може бути пов’язано зі стресом і тривогою, посттравматичним стресовим розладом, нарколепсією або безсонням.

“Я думаю, що більш імовірно, що, якщо спостерігатиметься збільшення сонного паралічу, це пов’язано зі стресом, що виникає внаслідок великих змін у тому, як ми живемо і живемо нині, невизначеність і занепокоєння, з якими ми маємо справу, які впливають на нашу систему сну”, – сказала експерт з терапії сну д-р Кет Ледерле.

Багато людей з новим варіантом вірусу Omicron відчули ще один дивний симптом протягом ночі. Хворі виявили, що нічна пітливість була справжньою проблемою, і що вони прокидаються вкриті потом, ніби вони пережили особливо поганий сон.

Читайте також:  УВАГА ВСІМ! У Львові вагітна жінка захворіла на страшну хворобу! Це може трапитись з КОЖНИМ! Будьте дуже обережні!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.