facebook

Перебуває у лікарні у важкому стані, – стали відомими нові подробиці зникнення у Франківську 16-літньої дівчини

16-річна дівчина, яку майже добу розшукували в Івано-Франківську, перебуває в обласній дитячій клінічній лікарні у важкому стані. У дитини — політравма через падіння з моста на вулиці Привокзальній. Про це кореспондентові Суспільного сказала керівниця відділу ювенальної превенції Прикарпаття Алла Бойчук, пишуть Версії.



“Зараз ми в лікарні з’ясовуємо всі обставини, батьки дівчинки — також тут. Дитину обстежують, скликали всіх лікарів. У неї — травми через падіння з моста на Привокзальній. Її стан — важкий”, — сказала Алла Бойчук.

Неповнолітня іванофранківка травмувалася при падінні з моста неподалік вокзалу. Про це повідомили на сторінці Нацполіції області у Facebook.

“Дівчина поверталася до рідних разом зі знайомим, який дізнався про те, що вона перебуває в розшуку. З його слів, у момент, коли він спілкувався телефоном з її родичем, дівчина нібито раптово стрибнула з моста. Зі слів хлопця, вона не хотіла повертатися додому та перебувала у депресивному стані”, — йдеться у дописі.

В поліції повідомили, що поспілкуються з травмованою, як тільки отримають дозвіл лікарів.

Що відомо
Зранку 22 грудня керівниця відділу ювенальної превенції Прикарпаття Алла Бойчук повідомила Суспільному, що поліцейські розшукують 16-річну іванофранківку. Після обіду на Facebook-сторінці Нацполіції області повідомили, що дівчинку знайшли.

Читайте також:  Правоохоронці Франківщини на гарячому затримали продавця наркотиків (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.