facebook

На переході у Львові водій маршрутки збив 2 жінок, протягнувши одну з них через пів міста

У ДТП, яка трапилась сьогодні 20 листопада близько 06:00 ранку водій маршрутки 138 на пішохідному переході на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи у Львові, збив двох жінок. Одна з яких загинула внаслідок численних травм, іншу постраждалу госпіталізовано.



Як повідомляють у поліції Львівської області, попередньо встановлено, що водій маршрутного таксі № 138 марки «БАЗ», 47-річний мешканець Львова, повертаючи з вулиці Дорошенка на проспект Свободи, здійснив наїзд на двох львів’янок віком 48 та 67 років, які рухалися пішохідним переходом. Водій, не зупиняючись, поїхав з місця ДТП. В результаті наїзду одну жінку відкинуло на проїздну частину дороги. Вона отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Згодом працівники патрульної поліції виявили маршрутку, яка вчинила ДТП на кінцевій зупинці на вул. Джорджа Вашингтона. Біля маршрутки було виявлено тіло збитої 48-річної львів’янки. Правоохоронці встановили, що маршрутне таксі протягнуло жінку, яка зачепилася за кузов, з місця ДТП.

Поліцейські затримали водія. А за даним фактом порушено кримінальне провадження. Встановлюються усі обставини події.

Читайте також:  «Подякувала за дружбу та написала, що любить Франківськ»: поліція розповіла деталі самогубства молодої дівчини на Прикарпатті

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.