facebook

ПриватБанк вимкне термінали, банкомати та мобільний додаток: що відбудеться

Державний ПриватБанк вимкне 7 листопада з 01 до 04:30 мобільний додаток, банкомати та термінали. Так фінансова установа підготується до Чорної п’ятниці.

Проведення операцій з 'Приват24' призупинять 7 листопада


Про це повідомляє пресслужба Приватбанку. Зазначимо, напередодні у фінустанові стався нетривалий збій: через технічні роботи клієнти не могли увійти до Приват24. Зараз, щоб без проблем пройти навантаження на системи банку в період розпродажу, банк вирішив заздалегідь технічно підготуватися.

ПриватБанк вимкне термінали, банкомати та мобільний додаток: що відбудеться

“Тимчасово будуть недоступні транзакції по картках, робота Приват24 для фізичних осіб та бізнесу, а також мережа банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів” – сказано в повідомленні.

Під час паузи у роботі банку близько 100 фахівців займуться покращенням процесингів, забезпечать стабільну роботу фінустанови.

Які збої вже відбуваються в банку
Із банкоматами. Українці скаржаться на збої в роботі банкоматів ПриватБанку. Вони списують гроші з картки, але замість того, щоб видати готівку, на екрані з’являється інформація про технічну помилку або апарат перезавантажується.

Із терміналами. Клієнти ПриватБанку скаржаться на те, що після внесення до терміналу коштів для поповнення картки автомат видає помилку. Щоб повернути кошти, необхідно звертатися до служби підтримки фінустанови.

Наприклад, як писав OBOZREVATEL, деякі банкомати ПриватБанку списують з карток гроші, але готівку не видають. Така проблема може статися з низки причин, серед яких технічний збій (якщо купюра мнеться й заважає видавати готівку).

Читайте також:  Кількість і тривалість відключень світла в Україні може збільшитися - прем'єр

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.