facebook

Запуск тепла: Марцінків постить “мемасики”, у Тернополі, Львові та Хмельницькому вже тепло

Міський голова Руслан Марцінків розповів про “надзвичайну ситуацію”, яка, за його словами, відбувається в Івано-Франківську із запуском опалення. Наразі мова йде про відсутність газопостачання для котелень, що обігрівають заклади охорони здоров’я, садочки та школи.

“Заклади охорони здоров’я не мають опалення. Зараз там 18-19 градусів тепла… ❄ Попри те, що на початку року була домовленість про ціни на газ за 7-8 гривень за кубометр, а тепер виходить – за 30? А це додатково 500 тисяч грн для міського бюджету! А тепер уявіть яка ситуація в закладах освіти. Понад 10 тисяч діток, які мають навчатись в теплих і комфортних умовах! А це понад 253 тисячі кубометрів газу та понад 7 мільйонів для бюджету міста. А ще є заклади культури, бібліотеки, соціальні заклади…
⚠ Це надзвичайна ситуація і треба приймати негайні рішення. Адже йдеться не лише про матеріальні збитки для громади, а й про комфорт людей!” – написав мер на своїй сторінці у соцмережі.
Свій допис Марцінків доповнив колажем на кшталт тих, що у соцмережах називають “мемасиками”.

За інформацією офіційного сайту міської ради Хмельницького, опалювальний сезон у дитячих садочках та лікувальних закладах цього міста розпочато ще 6 жовтня.

Запуск тепла у Тернополі теж розпочато ще минулого тижня, а завтра, 12 жовтня, тепло буде подано до багатоквартирних будинків.

У прес-службі Львівської міськради повідомили, що станом на ранок понеділка, 11 жовтня, 20 бюджетних установ вже отримують тепло. Упродовж найближчих кількох днів у Львові розпочнеться і теплопостачання до житлових будинків.

Читайте також:  Таке враження, що керівники навчальних закладів живуть від перевірки до перевірки, – Смаль

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.