facebook

Мріяв, жив і любив… 25-річний тернополянинин трагічно загинув у Канаді

Важко знайти слова втіхи, коли з життя йдуть рідні та близькі серцю люди. Ще важче прийняти біль втрати, коли раптово помирають молоді люди, у яких попереду ще, здавалося б, багато планів, мрій та нереалізованих ідей. 28 серпня – день, сповнений болю сердечного, для рідних, близьких та знайомих 25-річного тернополянина Юрія Жлобіцького. Він трагічно загинув у Канаді. Не встигли попрощатися, обійняти та висловити щирі слова любові родина та друзі. Досі не можуть усвідомити та прийняти страшну звістку, яка страшенно ранить душу.

У свої 25-ть Юра був сповнений сил та енергії, він хотів жити, подорожувати, відкривати світ та дарувати добро усім, кого знав. Він був чуйним та милосердним, розумним, розсудливим та цілеспрямованим. Спочатку навчався у школі №19, потім у місцевому економічному університеті. Згодом продовжив навчання в Канаді. Там залишився і проживав протягом останніх шести років.

Як страшний сон, як блискавка, яка влучає прямо в серце, звістка про його трагічну смерть. Далеко від дому, від тих, хто любив і хто продовжує його любити. Сумно. У розпачі, у тузі і неприйнятті… Юра вже по дорозі додому. На жаль, ніхто вже більше не почує його голос та не побачить щиру посмішку на обличчі. Лиш попрощатися та провести в останню путь.


Панахида відбудеться в п’ятницю, 10 вересня, о 19.00 у Церкві святого архистратига Михаїла, що на вулиці 15 Квітня, 1.

В останню путь молодого тернополянина проведуть у суботу, 11 вересня, о 10.00. Попрощатися можна також у Церкві святого архистратига Михаїла.

Читайте також:  Ті, хто пішов занадто рано: учасники шоу “Зважені та щасливі”, яких більше немає

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.