facebook

Відомий франківський блогер Ігор Пустовіт закрутив роман із звабливою брюнеткою

Трохи більше місяця тому відома пара франківських блогерів Саша Бо (Пустовіт) та Ігор Пустовіт оголосили про завершення стосунків, така новина їхнім фанатам не сподобалась й дійшло до того, що Ігор навіть почав скаржитись журналістам на цькування.

Цікаво, що крім років стосунків, екс-пару пов’язують двоє дітей: 5-річний Данило і 3-річний Женя.

Проте, як виявилось, критика фанатів та проблеми з рекламодавцями не завадили блогеру зав’язати нові романтичні стосунки, пишуть Галицькі Гроші.

Новою обраницею виявилась 23-річна дівчина з Калуша Ліна Сидор. Новоспечена пара вже встигла відправитись у подорож Іспанією та повернутись назад.

Допитливі фанати теж запідозрили Ліну та Ігоря у романтичних стосунках. Дійшло до того, що дівчина навіть почала захищатись у мережі.

“А про нове знайомство я обов’язково колись розкажу у деталях, але не зараз. Бо серед Вас є дуже жорсткі і так і нічого не розуміючі люди, які будуть навмисне робити нам боляче, а цього не дозволю. І поки хтось грається у Шерлоків думаючи, що я щось намагаюсь приховати, я просто намагаюсь зберегти тишу, бо вона неймовірна”, – філософськи пояснив Ігор Пустовіт.



 

Читайте також:  В Україні скасували цьогорічне ДПА для частини учнів: що відомо

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.