facebook

Вакарчук готує власний політичний план: моя мета – третя революція

“Я думаю, що нам зараз потрібна третя революція”

Україні необхідна третя революція, яка відбудеться вже “в головах українців.

Про це заявив популярний український музикант Святослав Вакарчук в інтерв’ю Соні Кошкіній, передає “ХВИЛЯ”.

“Я думаю, що нам зараз потрібна третя революція, але революція в головах. І це одне з найбільших завдань, яке я бачу перед собою. Це мета та місія, яку я відчуваю. Зробити так, щоб швидше відбулася революція в наших головах. І в головах нових політиків, і в головах виборців”.


Крім того, музикант зазначив, що він не задоволений швидкістю змін і звинуватив у цьому “старий клас політиків”.

“Зміни відбуваються. Мене особисто не влаштовує не сам факт відсутності змін, адже вони так чи інакше відбуваються. Мене не задовольняє швидкість змін. І я вважаю, що винним в швидкості змін є динозавроподібний клас політиків, які вже стільки років при владі. Їхня політична культура і їхні правила гри не дозволяють нам рухатися швидше”.

Вакарчук переконаний, що склад Верховної Ради України змінився в кращу сторону в порівнянні з роками, коли він був депутатом.

“Коли там був я, там були одиниці тих людей, яких я можу назвати людьми майбутнього, людьми з іншими принципами. Сьогодні там таких уже десятки. За різними підрахунками — 30-40 осіб… Я сподіваюся, в наступному парламенті таких людей стане ще більше”.
спрогнозував музикант.
Також артист розповів, що зараз готує власний політичний план, і хоче, щоб в політику прийшло якомога більше молодих професіоналів.

“У свій час я все розповім … Коли я буду готовий назвати свій план дій, я обов’язково це зроблю. Він в процесі розробки”.
Святослав Вакарчук

Крім цього, музикант переконаний у необхідності масштабних дебатів між усіма кандидатами в президенти України — заради того, щоб виборці могли якомога більше дізнатися про них, як про політиків.

Читайте також:  “Замотала хлопчика в рушник і засунула в піч”: Жінка жорстоко розправилась з новонародженим немовлям

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.