facebook

Викладача вишу імені Карпенка-Карого звинуватили у домаганнях до студенток. У Мінкульті пообіцяли розслідувати справу

Мінкульт закликав керівництво університету сприяти оперативній і всебічній перевірці всіх наведених випускницями фактів.

Міністерство культури проведе розслідування за обвинуваченням одного з викладачів Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. І.К. Карпенко-Карого в неприпустимій поведінці. Про це повідомляє прес-служба відомства у понеділок, 9 серпня.

“Щодо ситуації, яка склалася в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого. Міністерство культури й інформаційної політики глибоко стурбоване через звинувачення одного з викладачів в неприпустимій поведінці щодо колишніх студенток. Ми негайно почнемо службове розслідування”, – йдеться в повідомленні.

У МКІП закликають керівництво університету сприяти оперативній і всебічній перевірці всіх наведених випускницями фактів.

Напередодні сценарист Богдан Панкрухін звинуватив актора Володимира Талашка, який відомий за роллю в знаменитому радянському фільмі “У бій ідуть тільки “старики”, у сексуальних домаганнях під час його викладацької роботи в КНУТКіТ ім. Карпенко-Карого.

Він оприлюднив свідчення дівчат, які нібито постраждали від сексуальних домагань з боку Талашка. За їхніми словами, артист, який до цього часу викладає в університеті імені Карпенка-Карого, нібито неодноразово примушував до інтимного зв’язку студенток і навіть абітурієнток, які вступали до вишу.

Читайте також:  Через повітряні тривоги в школах запроваджують нові правила

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.