facebook

Вчені попередили: 16 і 17 серпня 2021 року сховатися буде ніде

Спалахи, що відбуваються регулярно на Сонці, впливають на всі живі організми в Сонячній системі. На спалаху найактивніше реагує магнітна оболонка Землі, у якій відбуваються збої в період сонячних спалахів. Вона посилає імпульси людям, тваринам і рослинам.



Люди в ці дні відчувають погане самопочуття, загострюються багато хронічні патології, некоректно працює навіть техніка. Однозначно вчені не можуть сказати, чи справляють магнітні коливання негативний вплив на людей, але багато хто впевнений, що такі бурі несуть в собі небезпеку, тому важливо знати дати їх настання, щоб попередити несприятливі наслідки.

У які дні в серпні 2021 року буде магнітні бурі

Початок бархатного сезону в серпні буде неспокійним. Встановлено, що в останній літній місяць відбудуться 3 великі спалахи, наслідки яких будуть негативно впливати на протязі декількох днів.

Отже, магнітні коливання випадають на:

02-03.08.2021 р.;

16-17.08.2021 р.;

18-20.08.2021 р

У цей період людей чекають неприємні відчуття. Перше геомагнітне хвилювання буде середнім за потужністю, і тому позначиться на тих, хто страждає гіпертонією. Люди можуть бути дратівливими і мати проблеми зі сном.

Друге обурення магнітізма Землі буде ще більш потужним. В середині серпня Сонячний вітер буде особливо сильно впливати на людей з підвищеним тиском. Громадянам рекомендується стежити за показниками тиску, і при можливості не вирушати нікуди з дому без ліків. Бути обережними потрібно сердечникам і людям з нестабільним психо-емоційним фоном.

Останній спалах буде найтривалішою, але середньої по своїй силі. Синоптики вже попередили, що в цей період очікуються перепади атмосферного тиску, що негативно позначається на сні і може викликати головний біль.

У чому небезпека магнітних бур

До сих пір сучасні вчені і медики сперечаються, чи безпечні для людей магнітні коливання і чи існує залежність від погодних умов. Одні і другі одноголосно визнали, що геомагнітне поле негативно впливає на людський організм, але наскільки сильно — не доведене.
Метеочутливим громадянам в період загострення доводиться відчувати погіршення стану здоров’я. Найчастіше, такі люди скаржаться на наступну симптоматику:

Читайте також:  Представлений смартфон Samsung Galaxy J2 зі світлодіодним кільцем Smart Glow і технологією Turbo Speed

безсоння;

головні болі / запаморочення;

прискорене серцебиття;

загострення хронічних хвороб;

перебої з тиском.

Магнітне вплив впливає на настрій, і навіть працездатність. Багато людей в такий період не здатні сконцентруватися на чому-небудь. Збільшуються ризики скандалів на тлі дратівливості.

Що рекомендують фахівці

У такій нестійкий для організму період медики рекомендують більше відпочивати. Всі поради зводяться до принципів здорового способу життя. Зовсім від погодних умов люди зможуть спокійно перенести геомагнітні коливання, якщо будуть дотримуватися найпростіші правила:

відмовитися від прийому гострої / смаженої / жирної / солодкої їжі;

лягати вчасно спати. Тривалість сну не менше 8 годин;

уникати важких фізичних навантажень;

вживати достатню кількість рідини;

віддати перевагу спокійним пішим прогулянкам вранці або ввечері.

Важливо берегти себе від стресових ситуацій і не забувати стежити за температурою тіла, пульсом і тиском. Діабетикам — за рівнем глюкози.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.