facebook

Земля влетіла на «вісь катастроф»: чому по всьому світу відбуваються природні катаклізми

На багато країн обрушилися природні катастрофи – повені, моторошні зливи, шторми та урагани. Астрологи знайшли пояснення всім цим стихійним лихам і стверджують, що у всьому винна «вісь катастроф» – зіткнення місячних вузлів, Північного і Південного.



Що це за «вісь катастроф» і які сюрпризи вона може ще піднести, розповіла астропсихолог Валентина Віттрок для ТСН.

Що таке «вісь катастроф»

Як пояснює астропсихолог, це поняття умовне і воно позначає уявне протистояння двох злих і нерухомих зірок – Альдебарана та Антареса, які знаходяться в сузір’ях Тільця та Скорпіона.

Самі по собі ці планети особливої небезпеки не представляють, але якщо якась планета Сонячної системи перетинає цю вісь, то вона переходить в активний стан. Таке зіткнення призводить до запуску кармічних і фатальних процесів – природних і техногенних катастроф. Людина зазвичай не може протистояти тому, що починає відбуватися.

В історії були гучні катастрофи, які відбувалися саме під час перетину «осі». Наприклад, загибель «Титаніка» сталася в той час, коли вісь перетнула планета Нептун, яка відповідає за водну стихію. Чорнобильська катастрофа в 1986 році сталася під час перетину осі Сатурном, планетою, яка відповідає за стихію землі.

Крім того, в 1986 році відбулося ще кілька серйозних подій:

28 січня стався вибух американського шаттла «Челленджер», – загинули сім астронавтів

28 лютого в Стокгольмі був убитий прем’єр-міністр Улаф Пальме

5 квітня на дискотеці в Берліні стався вибух – 3 людини загинули, 250 – отримали травми.

15 квітня стався акт відплати за вибух на дискотеці – військові ЗС і ВМС США завдали бомбового удару по Триполі та Бенгазі, загинула прийомна дочка Муаммара Каддафі та 40 громадян Лівії, ще понад 200 осіб були поранені.

Читайте також:  У Франківську прощаються з загиблою бортпровідницею Марією Микитюк. ФОТО

Що загрожує жителям Землі

Місячні вузли розташувалися на «осі катастроф» в кінці червня і будуть залишатися на ній до кінця липня. Вони відповідають за прісну воду, тому по всьому світу йдуть проливні дощі та потопи. Першим таким потопом стала повінь в Криму, потім в Європі, наступним постраждав Китай, де вода в буквальному сенсі змиває населені пункти. Зачепило й Україну – кілька міст накрило моторошними ураганами та зливами, повінь на Закарпатті. Востаннє жителі Землі відчували на собі «вісь катастроф» в жовтні 2002 року.

«Вісь катастроф» прийде в гості ще раз

За прогнозом астрологів, по «осі катастроф» в кінці грудня 2021 року буде проходити Марс. Це триватиме кілька днів, але Марс – агресивна і войовнича планета, тому можуть бути дуже серйозні наслідки.

Не варто в ці дні вирушати на береги річок, озер і морів, небажано подорожувати повітряним і водним транспортом, не можна перевищувати швидкість на дорогах. Також не рекомендується займатися екстремальними видами спорту, організовувати великі масштабні заходи, відвідувати місця масового скупчення людей.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.