facebook

Зґвалтували по черзі, задушили і викинули в колодязь: троє чоловіків жорстоко вбили 12-річну дівчинку

У селі Нижня Коя на півдні Красноярського краю Росії 11 червня затримали 14-річного підлітка – третього підозрюваного у вбивстві та зґвалтуванні 12-річної дівчинки.



Дитина зникла ще 30 травня, тіло було виявлено 1 червня в покинутому пожежному колодязі недалеко від села, передає “360“.

Відомо, що школярка пішла з молодшою сестрою зустрічати корів, але додому не повернулася – сестра сказала, що та залишилася на дитячому майданчику. Ближче до вечора батьки почали пошуки, потім звернулися в поліцію.

За попередньою версією, дівчинка пішла з кимось із знайомих. Її зґвалтували, задушили і викинули в колодязь. На тілі загиблої були виявлені біологічні сліди трьох різних чоловіків.

Слідчі органи незабаром затримали 25-річного місцевого жителя Павла Гордієнка, який визнав вину. За словами представника слідчих органів, підозрюваний психічно нездоровий.

“На перших допитах він багато брехав, але в підсумку зізнався. Сказав, що вбивати не хотів, задушив дівчинку випадково. Також Гордієнко до останнього стверджував, що він був один”, – розповіли правоохоронці.

7 червня був затриманий ще один підозрюваний, 19-річний Родіон Соловйов. Як показала експертиза, він брав участь у зґвалтуванні і частково визнав провину, але від звинувачень у вбивстві відмовився.

Третього затриманого – 14-річного підлітка – здали інші зловмисники.

Матір загиблої дівчинки повідомила журналістам, що її дочці не раз погрожували і всіляко заважали жити. У 2019 році дівчинку зґвалтували. Жінка скаржилася в поліцію, але жодних дій там не зробили.

“Коїться свавілля. Лізуть до дівчат. Я просила: “Зробіть що-небудь”. У них [підозрюваних] довідки. Вони в минулому році зґвалтували мою дочку, яку вбили”, – сказала вона.

Жінка через безсилля ледь не вчинила самосуд. “У результаті його батьки викликали поліцію, мене затримали, звинуватили в замаху на вбивство і засудили до пів року обмеження свободи. Досі ходжу з браслетом на нозі й не можу вийти за межі двору”, – розповіла вона.

Читайте також:  Вакцина, знайдена 100 років тому, може вберегти від COVID-19, – дослідження

При цьому органи опіки заявили, що сім’я перебувала на обліку як неблагополучна, діти скаржилися на те, що їх б’ють.

Сусідка сім’ї зі свого боку розповіла, що банда підлітків періодично грабувала місцевих і домагалася неповнолітніх дівчаток. Імовірно, брали участь у розбоях сім молодиків і підозрюваний.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.