facebook

Чоловік, який вчинив стрілянину на Прикарпатті, отримав місяць арешту

Долинський районний суд виніс вирок чоловікові, який вчинив стрілянину у селі Герин.



Про це повідомляє Галичина, передає Фіртка.

“У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину, щиро розкаявся у вчиненому та просив суворо його не карати. Пояснив, що того дня він йшов від друга, був досить п`яний і по дорозі знайшов пістолет, який взяв з собою. Коли зайшов в село Гериня, вирішив вистрілити з пістолета. Потерпіла йшла попереду і почала кричати, а потім викликала поліцію, яка приїхала до нього до дому, коли він вже спав”, – йдеться в повідомленні.

Оскільки обвинувачений повністю визнав свою вину та дав показання, суд обмежив обсяг досліджуваних доказів в даному кримінальному провадженні. Потерпіла повністю підтвердила показання обвинуваченого та вказала, що пробачає йому, претензій не має та на суворому покаранні не наполягає.

Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді арешту на один місяць.

Варто зазначити, що 12 травня 2021 року близько 19:50, перебуваючи неподалік магазину на вул. Болехівській, 14-А в селі Герині Калуського району, обвинувачений здійснив декілька хаотичних пострілів холостими пістолетними патронами зі стартово-сигнального пістолета, чим викликав емоційне хвилювання в жінки, яка йшла попереду.

Читайте також:  Прикарпатців очікують теплі вихідні із дощем

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.