facebook

«Беріть лопати, скидайтесь по тисячі і самі робіть»: мешканці Космача ледь не побили кандидата у депутати Солов’я

«Беріть лопати, скидайтеся по тисячі і самі робіть»… Саме так відповів Юрій Соловей, кандидат у депутати по 89 окузі (Снятин, Верховина та Косівщина), на запитання космачан про ремонт дороги, яка сполучає вищезазначений населений пункт з Яблуневом.

Кандидата у народні депутати ледь не побили на Косівщині, повідомляє imp.if.ua.

Вчора, 13 липня, у с. Космач, що на Косівщині, кандидат у народні депутати України по 89-му виборчому округу (Косівський, Снятинський та Верховинський райони) Юрій Соловей поспілкувався з місцевими мешканцями на тему шутрування дороги Яблунів — Космач, адже за кілька днів до його приїзду в село, під вибори, привезли довгоочікуваний щебінь, обіцяний депутатом. До слова, якість цього щебню, який більше схожий на глину, викликала хвилю обурення у населеному пункті та в соціальних мережах.

На численні запитання громади, стосовно вищевказаної проблеми, горе-депутат дав просто хамську відповідь, показавши своє ставлення до мешканців Космача:




«Беріть лопати, скидайтеся по тисячі і самі робіть»
, — відповів Соловей.

Після того, обурений натовп затиснув його у кільце. Як не намагалася врятувати колегу співачка-нардеп Оксана Білозір — їй цього зробити не вдалося, окрім того ще й їй дісталося «на горіхи» від людей, які пригадали їй ініціативу забирати 30 відсотків з доходу заробітчан, які поїхали за кордон, щоб хоч якось вижити та поставити на ноги дітей у ці важкі часи.

Підсумували зустріч вигуками «Ганьба Солов’ю!», що, вкотре, підтверджує низький рівень довіри від електорату 89-го виборчого округу. Нардеп, традиційно, у притаманній йому манері, звинуватив у всьому опонентів, а не свою апатію до проблем селян.

Та це вже не так важливо, адже його рейтинг стрімко падає вниз і вирішувати дану проблему, як і низку інших, судячи з усього, буде вже зовсім інший народний обранець.

Читайте також:  “До роботи!”: Уряд затвердив нову представницю Кабміну у ВР. Що про неї відомо?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.