facebook

Випускник із Києва склав усі ЗНО на 200 балів: йому будуть платити по 10 тисяч гривень щомісяця

У Києві випускник Українського фізико-математичного ліцею КНУ імені Тараса Шевченка єдиний у нашій країні, хто склав три ЗНО-2021 на 200 балів. Ім’я підлітка-вундеркінда Денис Кінзерський.



Про старанного учня розповіли в сюжеті ТСН. Хлопець повідомив журналістам, на що витратить президентську стипендію за відмінний результат незалежного оцінювання (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

На 200 балів підліток склав тести з хімії, біології та математики. З української мови випускник отримав 196 балів. Денис став справжньою гордістю фізматліцею і вразив деяких учителів. Насамперед результатом з математики.

“У мене в шкільному атестаті з геометрії 11, з алгебри 10. Досягти таких результатів на ЗНО мені вдалося завдяки гарним учителям ліцею та репетиторам”, – розповів Денис Кінзерський.

Хлопець дуже полюбляє біологію і планує студіювати її в Інституті високих технологій КНУ. За такі результати ЗНО Денис буде отримувати президентську стипендію у розмірі 10 тисяч гривень щомісяця упродовж одного року. Крім того, за ним збережеться право на отримання студентської стипендії.

Денис Кіндзерський планує відкладати свою стипендію на навчальні курси та на здобуття другої вищої освіти.

 

Читайте також:  У Франківську урочисто відкрили оновлений гуманітарний корпус ПНУ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.