facebook

У Росії розбився літак з парашутистами: загинуло 7 людей

У Кемеровській області Росії 19 червня сталася авіакатастрофа. За кілька хвилин після вильоту літак Л-410 з парашутистами на борту був змушений здійснити екстрену посадку.



Попри те, що літак Л-410 призначений для посадки на непідготовлених майданчиках, без жертв не минулося, повідомляє 24 канал.

Як повідомили інформовані джерела, у двомоторного літака Л-410 одразу після вильоту виникли проблеми з двигуном. З невідомих причин він перестав працювати. Пілот літака вирішив здійснити екстрену посадку на Кузбасі. Літак довелося саджати на ґрунтовій поверхні.

Варто знати! Літак Л-410 має конструктивні особливості, які дозволяють йому здійснювати злети й посадки на непідготовлених ґрунтових, трав’яних, снігових майданчиках, а також на аеродромах з короткими злітно-посадкових смугах. У На Кузбасі під час жорсткої посадки загинуло семеро людей, 12 постраждало

Також існує інша версія розвитку подій: літак не зміг набрати висоту при зльоті почав робити віраж і крилом зачепив землю.

Загалом на борту перебували приблизно 20 спортсменів-парашутистів, які мали здійснити стрибок з 4 тисяч метрів. В авіакатастрофі загинули 7 людей, серед них пілоти. За різними даними, ще від 12 до 17 осіб постраждали.

Читайте також:  Опублікували відео, зняте відразу після “пекельної м’ясорубки” у римському метро (18+)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.