facebook

Співачка МакЅим в комі: що відомо

Співачка МакЅим в лікарні після недавньої госпіталізації була введена в штучну кому (медикаментозний сон) – в московській клініці російська артистка також підключена до апарату ШВЛ.



Про це 19 червня передали представники виконавиці, повідомляє StarHit.

38-річна Марина Абросімова (справжнє ім’я співачки) потрапила до лікарні кілька днів тому, і у неї діагностували пневмонію та 40% ураження легенів.

При цьому є підозра, що недуга викликаний коронавірусом, проте тести показують негативний результат. Причому тричі.

На погіршення самопочуття і перші ознаки застуди МакЅим поскаржилася близько тижня тому, напередодні виступу на концерті.

“Виступала я на сцені вже з температурою 39. 13 червня я знову зробила тест, результат якого був знову негативний. Але потім моє самопочуття стало погіршуватися, температура не падала, я знову викликала лікаря і мене забрали в клініку”, – написала співачка три дні тому у своєму Instagram.

Тепер з’ясувалося, що інтенсивна терапія і неінвазивна вентиляція легенів особливих результатів не дали, стан її здоров’я значно погіршився, виникли проблеми з самостійним диханням. Тому медики прийняли рішення про введення в штучну кому, щоб знизити навантаження на внутрішні органи, і запобігти кисневе голодування.

У лікарні розповіли, що нині проводиться комплексне обстеження організму.

За словами піар-директора МакЅим, співачка знаходиться “в руках дуже хороших лікарів, ситуація під контролем”, тому панікувати не варто.

Зазначається, що ситуацію ускладнює ряд проблем зі здоров’ям артистки, оскільки її організм ослаблений після тривалого відновлення через автомобільну аварію, в яку МакЅим потрапила влітку 2019 року. Тоді співачка взяла тривалу творчу паузу і припинила виступати. Нещодавно знову почала виходити на сцену.

Читайте також:  Без поцілунків і сексу! Медики назвали термін утримання після коронавірусу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.