facebook

У Львові другий місяць розшукують 36-річного чоловіка у синій куртці – не повернувся додому з роботи

Стало відомо про те, що у Львові вже другий місяць не можуть розшукати 36-річного чоловіка. Пішов вранці на роботу, але, так і не повернувся додому.



Співробітники правоохоронних органів збилися з ніг у пошуках 36 річного чоловіка, який кілька місяців тому так і не повернувся додому. На допомогу поліцейським прийшли навіть волонтери, однак, ніяких результатів немає.

Віктор Биков виїхав на роботу о 5:0 ранку ще 19 квітня поточного року. Вона знаходиться в іншому місті, з якого чоловік так і не повернувся.

Про це повідомили в пошуковій волонтерській асоціації “Sarva”.

Проживає він у селі Куткир, що у Львівській області, і востаннє виходив на зв’язок з рідними ввечері того ж дня, приблизно о 21:00. Він подзвонив мамі і сказав, що зараз знаходиться на одній зі станцій у Львові, і вже збирається їхати додому, однак, того вечора він не повернувся, і донині невідомо його поточне місце розташування.

З особливих прикмет: зріст приблизно 170 сантиметрів, і велика статура. Волосся чорного кольору з лобовими залисинами. Одягнений в той день був в синю курточку, джинси, сорочку в клітку синього кольору і чорна шапка. З собою повинен бути мобільний телефон.

Всіх, хто має інформацію про місцезнаходження зниклого, просять повідомити за номерами телефонів (097) 697 26 08, (032-64) 21-638, 067 946 34 23 або 102.

Читайте також:  Жінка з Тернопільщини, яка перебувала на заробітках в Італії не виходить на зв’язок з рідними

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.