facebook

Зеленський пригощав американських журналістів на кухні в квартирі у батьків (фото)

Президент України Володимир Зеленський поспілкувався з журналістами CBS News у неформальній обстановці – за сніданком у квартирі своїх батьків в Кривому Розі. Зокрема, 43-річну Холлі Вільямс сім’я глави держави пригощала салом на житньому хлібі, сашимі з лосося, домашнім печивом і бренді.



Про це йдеться в репортажі телеканалу, пише Страна.

На фото, яке опублікував CBS News, зафіксовано, як за сніданком, крім Зеленського, його батьків і журналістів, присутній також і глава Офісу президента Андрій Єрмак. На столі стоять тарілки з сиром і ковбасою, салом, житнім хлібом, овочами (помідорами і огірками). Також там є нарізані шматочки лосося.

Напередодні саміту президента США Джо Байдена з російським колегою Володимиром Путіним, як повідомляє телеканал, Зеленський заявив, що він хоче, аби Америка підтримала заявку України на вступ до НАТО – «крок, який, як побоюються США, може загострити напруженість у відносинах з Москвою».

Журналісти також запитали Зеленського, чому США повинен хвилювати конфлікт в Україні, яка знаходиться за тисячі миль від кордонів Сполучених Штатів. На це президент відповів, «завтра це може прийти у їхні домівки».

Під час сніданку Зеленський розповів, що його батьки завжди турбувалися про нього з моменту його обрання на посаду президента. Батько президента зізнався журналістові, що кар’єра гумориста, а не політика, йому «більше до душі».

Читайте також:  Скандальна Єгорова похвалила Лукашенко і несподівано "наїхала" на Зеленського (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.