facebook

У Києві з мосту зістрибнув 15-річний Денис, що втратив батьків через COVID-19: хлопець помер через добу

15-річний підліток на ім’я Денис з Фастівського району Київської області вчинив спробу самогубства, стрибнувши з моста у Києві. Хлопчик після стрибка вижив, його доставили до лікарні з важкими травмами. Однак через добу, вранці 18 травня він помер. Раніше його мама й тато померли від коронавірусу.



Детальніше про це читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Про рішення накласти на себе руки повідомив в Instagram
Діана й Володимир Родікови померли від COVID-19 у березні, між цими трагедіями пройшло всього близько тижня. Вони жили в будинку сімейного типу і виховували 13 дітей: п’ятьох рідних і вісьмох прийомних (серед них Денис). Старша, 23-річна дочка Олександра з чоловіком Олександром нещодавно оформили опіку над іншими.

У понеділок, 17 травня, Саша прокинулася вранці о 7:15 і виявила, що Дениса немає вдома. Пізніше через камери спостереження поліцейські встановили, що хлопець сів в одну з маршруток і поїхав у невідомому напрямку.

А згодом у його Instagram-акаунті з’явився запис: “Я вирішив померти 17 травня 2021 року. Дякую Саші й Саші за все, що ви для мене зробили”.

Рідні разом із правоохоронцями кинулися його шукати, але незабаром на лінію 102 надійшло повідомлення, що в Києві з мосту стрибнув підліток. Ним виявився Денис.

Хлопець перебував у реанімації з важкою травмою голови, його прооперували. Однак о 6 ранку Денис помер.

Психологи спілкувалися з дітьми, все було гаразд
Що саме підштовхнуло Дениса до рішення накласти на себе руки, ніхто поки пояснити не може. Але кажуть, що Олександра нібито перестала спілкуватися з друзями та знайомими, які знали її батьків і намагалися допомагати.

Після смерті батьків пройшло близько двох місяців, але в будинку вже встигли зробити ремонт. Родині допомогли з покупкою меблів, також у дітей з’явилися телефони й комп’ютери.

Читайте також:  Коронавірус вбив рекордну кількість людей: Китай пішов на безпрецедентні заходи

Денис не так давно завів сторінку в Instagram і в TikTok, де публікував відео зі своїми товаришами й показував, як читає реп.

Нагадаємо, Діана та Володимир Родікови захворіли на коронавірус у березні. Першим у Васильківській лікарні 20-го числа помер чоловік, а жінки не стало 29 березня. До того, як Саша оформила опікунство, діти перебували в притулку, з ними працювали психологи та лікарі. Якихось проблем у них не виявили.

Після інциденту з Денисом поліція Київської області відкрила кримінальне провадження за статтею 120 КК України (доведення до самогубства).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.