facebook

У Польщі загинув ще один українець з автобуса, в який в’їхала п’яна водійка

Троє інших потерпілих перебувають у лікарні.

У Польщі збільшилася кількість загиблих у результаті ДТП, в яку потрапив автобус з українцями. Помер в лікарні ще один українець, який став другою жертвою аварії.

Про це повідомило посольство України в Польщі.

“На жаль, двоє громадян України загинули внаслідок ДТП. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблих. Бажаємо швидкого одужання постраждалим”, – сказано в повідомленні.

У посольстві додали, що у медичних закладах перебувають ще троє громадян України. Як розповів радник-посланник посольства України в Польщі Олег Куць в коментарі “Укрінформу”, постраждалі українці мають медичну страховку, необхідну для тривалого лікування.

Справа ДТП українського мікроавтобуса перебуває на контролі посольства України у Варшаві, ГКУ у Кракові, Департаменту консульської служби МЗС України.

Нагадаємо, автобус з українцями потрапив у ДТП у Лодзькому воєводстві Польщі на трасі біля міста Радомсько вранці суботи, 24 липня.

За даними польської поліції, 36-річна жінка на автомобілі Nissan Qashqai виїхала на зустрічну смугу руху, де зіткнулася з автобусом Volkswagen. У салоні останнього їхали дев’ятеро людей, семеро з яких були громадянами України. Всі їхали працювати в Радомсько.

Читайте також:  П’яна ДТП: постраждало немовля

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.