facebook

В Україні зґвалтували двох 11-річних дівчат

В Україні три неповнолітні зазнали розбещення, двом дівчаткам по 11 років, а найменшій потерпілій – сім. У всіх трьох справах затримано підозрюваних, триває слідство.



Так, на Одещині 28-річний чоловік понад два роки ґвалтував 11-річну дочку своєї цивільної дружини. Аби падчерка тримала все в таємниці, зловмисник залякував дитину тим, що якби її мати про це дізналася, вона б важко захворіла та померла або була б притягнута до відповідальності, повідомили у пресслужбі ГУНП в Одеській області.

Сексуальне насильство проти малолітньої він називав “іграми”. Наразі чоловіка затримано, він перебуває під вартою. Ґвалтівнику повідомили про підозру за ч. 4 ст. 153 КК України, йому загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі.

На Полтавщині було зґвалтовано другу 11-річну дівчинку, до події причетний її 25-річний сусід. Через інцидент до поліції у середу, 28 квітня, звернулася мати постраждалої, повідомили у пресслужбі ГУНП у Полтавській області.

За попередніми даними, чоловік підійшов до дитини, яка гуляла на вулиці поблизу свого будинку, завів її в нежитловий будинок, де вчинив насильницькі дії. Ґвалтівника затримали, йому оголосили підозру та обирають запобіжний захід. Зловмисника можуть позбавити волі на строк до 15 років.

На Хмельниччині 35-річний чоловік підозрюється у розбещенні 7-річної школярки. До правоохоронців звернувся батько першокласниці, він повідомив, що зловмисник вчинив розпусні дії щодо його доньки просто у під’їзді будинку.

Мешканця міста Славута затримали, поінформували у пресслужбі ГУНП у Хмельницькій області. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру, чоловікові загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Читайте також:  “Відправила бабусі передcмертну смс”: у Маріуполі дві подружки нaковтaлись пiгулок, щоб пoмeрти

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.