facebook

Мер Івано-Франківська Марцінків пообіцяв штрафувати перевізників, які не беруть пільговиків

Штрафувати приватних перевізників, які здійснюють перевезення на маршрутах міського громадського транспорту і при цьому відмовляють у безкоштовному перевезенні пільговикам, пообіцяв Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.



«Отримував багато скарг від людей, що жовті «пижики» не беруть пільговиків. Обурений! Є закони України, є правила міста! Їх треба дотримуватися. А якщо ні – будуть штрафи. Тож нехай найнахабніші перевізники будуть готові до штрафів, які прилетять найближчим часом», – зазначив мер у фейсбуці.

На сьогоднішній оперативній нараді в міськвиконкомі мер зауважив, що деякі перевізники навіть три місця не надають пільговикам. Відтак, він доручив начальнику управління транспорту та зв’язку Івано-Франківської міської ради Андрієві Гіглюку притягнути спільно з представниками Муніципальної інспекції «Добродій» кількох «самих наглеців» – найбільш одіозних в плані невиконання вимог щодо пільгового перевезення перевізників. «Адмінштрафи йдуть в міський бюджет від перевізників… Ну то оштрафуй. Зо п’ять штрафів зараз перед Великодніми святами дай он з інспекцією разом», – зазначив Руслан Марцінків, звертаючись до Андрія Гіглюка.

Читайте також:  У Франківську жінка вирішила спалити ялинку й спричинила пожежу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.